Wednesday, October 19, 2016

Cum si de ce e important sa fii organizat

E foarte important sa fii organizat, pentru ca asa o sa ai o viata mai linistita si lipsita de griji. Daca stii ce trebuie sa faci in fiecare zi, la orice ora, vei invata cum sa iti administrezi timpul si sa il folosesti pe cel liber in folosul tau si al sanatatii tale. Pentru a ajunge sa faci acest lucru trebuie sa treci prin cateva etape care te vor ajuta sa devii o persoana organizata si in acelasi timp echilibrata.
Fa-ti o lista cu prioritati
E important pentru tine si linistea ta sa ai o lisa cu prioritati care sa te ajute sa iei alegeri mai usor. Gandeste-te in ce ordine vrei sa asezi lucrurile in viata ta: familie, cariera, timp liber? Daca ai alte prioritati esti liber sa iti schimbi programul in functie de ele. E important sa stii pentru ce te straduiesti, sa ai cateva puncte care sa fie scopurile tale principale. Nu te abate de la ele indiferent de cat de dificil ar fi. Prioritatile ar trebui sa fie primele pe care sa le treci in agenda ta personala.

Noteaza fiecare lucru pe care trebuie sa il faci in fiecare zi
Pentru a fi eficient in organizare trebuie sa iti notezi lucrurile pe care le faci. O agenda personalizata e potrivita, pentru ca iti va aminti mereu ca trebuie sa te tii de programul pe care il ai, sa iti respecti prioritatile si sa nu incerci sa scapi de responsabilitati. Spre exemplu, agendele personalizate Pintexim.ro iti pot da un motiv foarte bun sa fii organizat si sa urmezi cu strictete programul pe care chiar tu l-ai creat.


Daca inveti sa fii organizat iti vei transforma total stilul de viata. O sa inveti sa iti faci mai mult timp pentru tine, o sa iti organizezi programul astfel incat sa poti sa faci sport, sa gatesti si incet incet iti vei schimba obiceiurile pe care le-ai avut pana acum. Toate acestea te vor ajuta sa fii mai sanatos atat din punct de vedere fizic, dar te vor relaxa sufleteste si mintal. Va fi placut sa simti ca lucrurile se schimba in bine in viata ta datorita faptului ca ai devenit o persoana mult mai organizata si responsabila. 

No comments:

Post a Comment