Thursday, October 20, 2016

Cum te ajuta increderea in tine sa fii mai sanatos

Una dintre cele mai cunoscute probleme cu care ne confruntam zilnic este lipsa increderii in noi. Daca nu suntem increzatori pe propriile forte putem avea multe probleme de sanatate, printre care se numara si depresia.

Increderea in tine te poate ajuta sa incerci sa faci lucruri pe care nu le-ai mai facut pana acum si iti va da forta necesara pentru a reusi. In schimb, lipsa incerederi te poate face sa fii nemultumit cu viata ta, cu lucrurile pe care le faci si chiar cu reusitele profesionale.


Cum te ajuta increderea in tine sa fii mai sanatos? 

Increderea iti va energie si pofta de viata. Fiecare zi va fi pentru tine un nou inceput si un motiv de a le demonstra celorlalti de ce esti capabil. In afara de a le demonsra celorlalti cat de bun esti, iti vei demonstra tie ca esti puternic si ca increderea pe care o ai in tine iti este de foarte mare ajutor.

Increderea in tine te va ajuta sa evoluezi, sa cresti atat din punct de vedere profesional, cat si psihic. Te vei maturiza si vei invata cum sa folosesti toate atuurile pe care le ai in beneficiul tau si al celorlalti. Increderea pe care o ai in tine iti poate da un impuls care sa te ajute sa evoluezi foarte mult. Nu iti va mai fi frica sa incerci lucruri noi si vei stii ca esti capabil de orice. De fapt, subestimarea este una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntam. Suntem mult prea critici cu noi si credem ca si ceilalti ne vad defectele in felul in care le vedem si noi. Nimic mai gresit de atat.


Uneori lipsa increderii in tine poate fi atat de mare incat chiar daca cei din jurul tau te apreciaza si iti spun ca esti o persoana foarte speciala, tu tot o sa ai aceeasi parere despre tine. Nu te mai subestima si incearca sa faci cat mai multre lucruri noi pentru a-ti demnostra ca oricand e loc de o reusita. In plus, daca ai gresit o data, nu inseamna ca vei gresi mereu. Nu trebuie sa fii foarte strict cu tine.

No comments:

Post a Comment