Wednesday, February 18, 2015

Cum alegi salteaua de pat corecta

Am citit recent un articol pe site-ul HomeDecoMag.ro despre cum sa-ti alegi salteaua de pat si mi-am dat seama ca exista foarte multi oameni care chiar nu stiu cat de important este acest aspect. Fara sa mai vorbim despre implicatiile pe care le are dormitul intr-o pozitie incorecta asupra coloanei, trebuie sa stii ca o saltea va poate afecta grav sanatatea pe termen lung atat in mod direct, cat si indirect.

Pe langa sfaturile postate de Homdecomag, am mai gasit si noi cateva lucruri pe care consideram ca este important sa le stii:

1. Nu-ti tine salteaua in locuri umede

Daca ai o saltea in plus pe care inca n-o folosesti, dar intentionezi s-o faci in viitorul apropiat, te sfatuim sa n-o depozitezi nicidecum intr-o debara unde umiditatea este crescuta sau intr-o camera in care se face foarte mult condens. De asemenea, nu incerca sa-ti muti salteau in pod sau in pivnita in cazul in care nu mai ai nevoie de ea.

2. Aspira-ti salteaua regulat

Nu foarte multa lume stie de acarieni, care sunt niste microorganisme ce se hranesc cu celulele moarte ale pielii noastre si care sunt de fapt responsabili pentru praf. Ei bine, afla ca acesti acarieni sunt peste tot in aer, dar mai cu seama se aduna in locuri strategice precum salteaua de pat. De aceea, e bine sa o aspirati cat mai des.

3. Alegeti o saltea care sa te multumeasca

Este extrem de important ca salteaua pe care o alegi sa fie in concordanta cu asteptarile tale in ceea ce priveste propriul tau confort. Alege-ti salteaua in asa in fel incat sa fii multumit de ea in orice fel de conditii.


In concluzie, asteptam parerile tale despre acest subiect, pareri pe care ni le poti lasa printr-un comentariu la acest articol.

No comments:

Post a Comment