Monday, June 23, 2014

Pasiunea mea, bijuteriile hand made

Din cele mai vechi timpuri oamenii au simtit nevoia sa creeze sa isi lase amprenta in timp si sa se faca remarcati. Omul s-a lasat cuprins de imaginatie impins de imboldul de a crea si a reusit sa realizeze capodopere deosebite.
Pe mine m-au fascinat inca de mica bijuteriile cand furam cutia mamei plina cu tot felul de bijuuri si le probam pe toate ore in sir :).
Cred ca nu sunt singura, nu?
Bijuteriile au marcat istoria si tind sa cred ca inca o marcheaza. Ganditi-va doar ca piata de bijuterii este imensa, de aproximativ 20 de miliarde de EUR o cifra aboslut fascinanta din punctul meu de vedere. Citeam de curand ca femeile isi petrec aproximativ un an din viata doar pentru a se decide cum sa se imbrace, cum sa fie mai frumoase sau ce bijuterii sa isi cumpere pentru a-si completa bijuteriile.

Bijuteriile insemna in primul rand fericire pentru femei, apoi arta dar si istorie.

Piata de bijuterii nu a incetat niciodata sa se dezvolte, acestea reprezentand adevarate obiecte de arta in arsenalul femeilor puternice. Femeile stiu ca un accesoriu bine ales face diferenta dintre o tinuta banala si una deosebita si, ce nu, dintre o femeie banala si una care atrage atentia in orice imprejurare. Rolul bijuteriilor este cat se poate de clar: trebuie sa completeze tinute perfecte, sa fie deosebite si sa impresioneze.

In ultimii ani, poate si datorita crizei mondiale, femeile din intreaga lume si-au orientat atentia si catre bijuteriile fantezie, hand made fara metale pretioase cu preturi mai reduse, dar cu avantajul major al posibilitatii de a avea un numar nelimitat de bijuterii care sa se asorteze perfect indiferent de ocazia.
Lumea hand-made-ului m-a fascinat si pe mine si am incercat in nenumarate randuri sa imi fac propriile bijuterii sa ma pot distinge prin accesorii unicat.
Bijuteriile handmade sunt in ultima vreme, varianta ideala pentru un cadou reusit cu conditia sa aveti gust si sa cunoasteti stilul vestimentar al celei care va primi cadoul. Se pot oferi cadou oricui fara probleme: iubitei, sotiei, unei colege de serviciu, unei rude sau unei prietena din gasca. Fiind accesorii fashion se vor gasi vestimentatii care sa se potriveasca si veti reusi impresii placute.

Cateva modele de bijuterii handmade care mi-au atras atentia:Voi ce credeti despre bijuteriile hand made? Cat ati cheltuit cel mai mult pe o singura bijuterie de acest tip?


No comments:

Post a Comment