Friday, July 25, 2014

Cat de multe exercitii ar trebui sa faca o persoana in fiecare zi?

Cat de mult v-ar placea sa va transformati corpul fara a trai in sala de gimnastica?
Cand sunt combinate cu o dieta sanatoasa, exercitiile sunt o parte cruciala in regimul de pierdere in greutate. De fapt, chiar daca dieta este importanta, unii experti considera ca exercitiile sunt chiar mai importante cand vine vorba despre pierderea in greutate si lupta impotriva bolilor.

Beneficiile pentru sanatate pot fi atinse din 20 - 30 de minute de exercitii cardio nesolicitante, de cinci ori pe saptamana. Dar in timp ce unii oameni fac exercitii pentru a pierde in greutate, altii, pur si simplu vor sa-si imbunatateasca starea de sanatate si sa isi mentina articulatiile flexibile. Altii vor sa se mentina in cea mai buna forma pentru a practica sporturi.

Pe scurt, numarul de exercitii fizice de care o persoana are nevoie zilnic depinde de scopurile acesteia.
Exercitiile pentru sanatate. Expertii sunt de acord ca doar treizeci de minute de exercitii de aerobic de nivel mediu sau redus, de cinci ori pe saptamana sunt strictul necesar pentru a reduce riscul unor anumite boli si pentru a sustine longevitatea. Aceasta se poate realiza usor prin plimbari dupa cina, lucrul in gradina de cateva ori pe saptamana sau mersul pe bicicleta in locul condusului in cazul unor calatorii scurte.

Daca sunteti noi in domeniul exercitiilor fizice, este bine sa incepeti usor.
Studiile au aratat ca organismul beneficiaza si daca impartiti acele treizeci de minute in bucati de-a lungul zilei. Ideea este sa va ridicat nivelul de sanatate al pulsului inimii pana la a va intari sistemul cardiovascular. Ar fi bine sa ajungeti la 50-70%.

Ca o regula generala, va puteti determina nivelul maxim al pulsului inimii prin scaderea varstei voastre din 220. De exemplu, cineva de 40 de ani are un nivel al inimii de maxim 180. Vor avea cele mai mari beneficii din pastrarea pulsului inimii la un nivel de 90-126 in timp ce exerseaza.

No comments:

Post a Comment