Monday, July 28, 2014

Tipuri de exercitii fitness

Exercitiile pentru pierderea in greutate.
Daca faceti exercitii pentru a pierde in greutate, puteti sa adaugati 45 de minute sau chiar o ora la programul vostru de antrenament zilnic. Un exemplu de program potrivit pentru pierderea in greutate ar fi 30 de minute de exercitii cardio moderate, cum ar fi plimbarile accelerate sau folosirea unui antrenor la sala de forta. Aceasta ar putea fi urmata de 15-30 de minute de antrenament de forta. Cand faceti antrenamente de forta asigurati-va ca lucrati diferite grupe de muschi in fiecare zi, astfel incat fiecare grupa de muschi sa aiba timp sa se relaxeze inainte de a fi antrenata din nou. Folositi greutati usoare si reprzentari pentru a obtine muschi tonifiati. Folositi greutati mai mari si cateva reprezentari pentru a obtine muschi masivi.

Exercitiile pentru fitness extrem.
Unii oameni se antreneaza doua sau mai multe ore pe ziacestia sunt de obicei atleti experimentati care au deja o conditie fizica buna, dar isi doresc sa isi aduca organismul in forma maxima pe care o pot atinge. Acest tip de antrenamente este de obicei desfasurat timp de cateva luni inainte de un eveniment sportiv. Dupa eveniment, atletii revin la programul obisnuit de antrenament. Inainte de a incepe un program extrem de fitness, consultati-va doctorul pentru a va asigura ca nu exista probleme de sanatate ascunse care ar putea sa se inrautateasca in urma programului.

De altfel, programele extreme de fitness sunt combinate cu exercitii cardio si de forta. Cand incepeti un astfel de program, consultati-va cu un antrenor sau cu altcineva cu experienta pentru a va asigura ca aveti riscuri minime de a va rani.

Exercitiile pentru adultii in varsta.
Este important sa ramaneti activi la orice varsta. Adultii mai in varsta (65+) pot beneficia de pe urma exercitiilor regulate. The US Department of Health & Human Services ii sfatuieste pe cei in varsta sa faca intre 2.5 si 5 ore de antrenamente intre moderat si serioase in fiecare saptamana. Daca starea inimii ingreuneaza acest proces, persoana ar trebui sa faca pe cat de multe exercitii este posibil. Exercitiile de constructie a musculaturii sunt de ajutor pentru cei in varsta, pentru ca sunt exercitii care imbunatatesc flexibilitatea si echilibrul, cum ar fi yoga.

No comments:

Post a Comment