Wednesday, April 29, 2015

Cum poti sa renunti la fumat

Cei mai multi fumatori, desi sunt dependenti de acest viciu, mai devreme sau mai tarziu ajung sa-si doreasca sa renunte la fumat. Motivele sunt intotdeauna diverse, insa metodele de te lasa de fumat sunt si ele foarte multe. Majoritatea fumatorilor ajung sa apeleze intr-un final la tigara electronica, iar acestora le recomandam un magazin de tigari electronice Voore.

Daca ai ajuns sa-ti dai seama de toate neplacerile cauzate de fumat, nu este cazul sa te ingrijorezi. Pentru a renunta la viciu nu ai nevoie decat de multa ambitie si determinare. Trebuie sa constientizezi inca de la inceput pericolele la care te expui ca fumator, iar apoi sa gasesti solutiile prin care poti contracara dependenta pe care acestea ti-o ofera. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa te documentezi despre efectele nocive ale tigarilor.



Pe langa faptul ca sunt extrem de scumpe, tigarile prezinta un risc enorm pentru sanatatea oricarui individ din cauza ca afecteaza majoritatea organelor corpului. Noi le recomandam intotdeauna fumatorilor sa-si dea seama de motivele pentru care fumeaza in primul rand, iar apoi sa le puna in balanta alaturi de motivele pentru care n-ar mai trebui s-o faca.

Tigarile electronice pot fi un inlocuitor extrem de eficient pentru tigara clasica. De fapt, ele sunt create special pentru persoanele care nu doresc sa renunte la obiceiul de a fuma, ci vor doar sa scape de efectele nocive ale tigarii normale. Tocmai de aceea, tigarile electronice functioneaza pe baza de aburi, ceea ce inseamna ca ele nu produc fum si nici nu inhalezi substante nocive atunci cand le utilizezi.



Un alt avantaj al tigarilor electronice este acela ca ele pot fi folosite in orice fel de spatiu public, de la metrou si autobuz pana la locul de munca sau in institutiile publice. Nimeni nu iti poate reprosa faptul ca vapezi in public deoarece acestea nu sunt nocive nici pentru persoanele din jur. Desigur, acest lucru este evident din moment ce ele nu sunt nocive nici macar pentru tine.



In concluzie, daca ai inteles care sunt riscurile la care te expui in calitate de fumator inseamna ca esti pe drumul cel bun. Nu-ti mai ramane decat sa alegi metoda perfecta pentru tine prin care poti sa renunti la acest viciu si sa incerci sa nu te reapuci din nou oricand de greu iti poate fi la inceput. Cu timpul, dependenta de nicotina scade, iar la un moment dat faptul ca ai fost odata un fumator inrait va deveni istorie.

No comments:

Post a Comment