Wednesday, March 22, 2017

Cateva moduri prin care sa inviti Pastele in casa ta

Pastele e o sarbatoare sacra pentru romani, dar nu lipsita de veselie. Semnificatia biblica a acestei sarbatori e legata de Invierea Domnului care a patimit pentru omenire si astazi se celebreaza in mod traditional alaturi de familie si prieteni. Chiar daca obiceiurile traditionale romanesti se bazeaza pe semnificatiile religioase cum ar fi mersul la biserica pentru luat lumina, impartasania sau postul de 40 de zile, nu trebuie sa uiti ca Pastele e o sarbatoare plina de bucurie. Citeste in randurile urmatoare cum poti adauga un aer festiv specific casei tale de sarbatorile pascale.

Organizeaza un concurs cu oua de Paste


Foarte populare international, concursurile cu oua de Paste sunt un mod foarte usor prin care sa adaugi putina veselie acestei ocazii. Incondeiaza cateva oua in mod deosebit alaturi de cateva bunatati de ciocolata si preparate specifice si ascunde-le in dimineata primei zile de Pasti in casa si gradina ta. Cel care va gasi cele mai multe bunatati va fi castigatorul. Copiiilor tai le va placea acest mic concurs interactiv, dar nu uita sa le spui ca “iepurasul” e cel care a ascuns toate micile cadouri.

Decoratiuni de Paste


Adauga casei tale cateva decoratiuni specifice acestei sarbatori cum ar fi iepurasi, oua colorate si panglici de diferite texturi. Pentru ca Pastele e o sarbatoare in care masa in familie e foarte importanta, una din cele mai inedite decoratiuni cu aceasta ocazie este sa schimbi vesela cu una plina de modele hazlii si prietenoase. De exemplu, suporturi de oua cu modele colorate sunt o idee excelenta pentru a aduce putina bucurie pe masa de Paste. De asemenea, cateva figurine de plus care simbolizeaza iepurasii vor atrage cu siguranta atentia celor mici si mari deopotriva. Le gasesti pe toate acestea si multe alte decoratiuni de Paste la RiBOX.

Nu uita de curatenia dinainte de sarbatori!


E usor sa adaugi cateva decoratiuni sau sa organizezi noi jocuri cu priejul acestei sarbatori, dar nu ar trebui sa uiti de faptul ca aceasta ocazie ar trebui celebrata cu casa curata, pentru a primi primavara plina de prospetime asa cum se cuvine.

Care e o traditie prin care tu sarbatoresti Pastele in cadrul familiei tale acasa?

No comments:

Post a Comment