Wednesday, July 20, 2016

Greseli pe care trebuie sa le evitam atunci cand oferim cadouri

E placut sa primesti cadouri, dar pentru foarte multe persoane e cel putin la fel de placut si sa ofere. Ne simtim bine atunci cand cineva ne arata aprecierea printr-un cadou, dar si cand vedem fericirea de pe chipul celor care primesc un cadou.

Unii aleg foarte usor cadouri, altii mai greu. Daca faci parte din a doua categorie, mergi mai bine pe cadourile ceva mai universale, cum ar fi cosurile cadou, florile, bauturile, etc. Cosurile cadou de pe florisicadouri.ro pot fi ideale pentru orice tip de aniversare sau eveniment.


Asa cum spuneam la inceput sunt persoane care ofera cadouri si persoane care primesc. Sunt anumite greseli pe care trebuie sa le eviti atunci cand oferi sau primesti cadouri.
Vom vorbi acum despre greselile pe care trebuie sa le evite persoanele care ofera cadouri.
In cazul in care ai gasit foarte greu un anumit cadou, persoana care il primeste nu trebuie sa stie acest lucru. Nu mergi si incepi sa te plangi de cat de greu ti-a fost si de ce efort ai facut tu pentru a gasi cadoul respectiv.

Un alt lucru pe care trebuie sa il ai in vedere e pretul. Fii foarte atent/a ca pretul sa nu ramana pe cadou. Il poti lasa doar in cazul in care ai cumparat o carte sau discuri. Apropo de carti – daca vrei sa-i scrii o dedicatie persoanei pe care o feliciti, scrie dedicatia pe un biletel separat, nu pe carte.


Daca vrei sa oferi flori, ai in vedere faptul ca florile trebuie sa fie neaparat naturale. In nici un caz nu se ofera flori artificiale, oricat ar fi acestea de frumoase.  Ai in vedere si faptul ca florile se ofera intotdeauna cu cozile in jos, nu in sus. Aceasta este o greseala frecvent intalnita.

Cand trebuie sa faci un cadou, nu fa cadou animale de companie sau pasari, decat daca stii in mod sigur ca persoana respectiva asta isi doreste. Altfel, risti sa creezi o situatie destul de penibila.

Daca vrei sa faci cadou bauturi alcoolice, nu fa astfel de cadouri adolescentilor. Vinul, sau alte bauturi sunt potrivite doar pentru persoanele mature.


Ai in vedere cele amintite mai sus si incearca sa oferi cadouri potrivite, in situatii potrivite, persoanelor potrivite. Gandeste bine alegerea facuta si opteaza pentru cadoul ideal. 

No comments:

Post a Comment