Wednesday, January 28, 2015

Ce te faci cand te ingrasi

 Pentru ca suntem in luna ianuarie si majoritatea oamenilor se recupereaza dupa sarbatori si dupa lanturile imense de carnati consumate, haideti sa vorbim putin despre ce poti sa faci in momentul in care ai observat ca relatia ta cu cantarul se cam strica.

Nu e nevoie sa intrii in panica. Toata lumea greseste, toata lumea se ingrasa la un moment dat. Poti foarte simplu sa accepti situatia si sa nu faci nimic in sensul asta (ca majoritatea oamenilor grasi) sau poti sa te ridici de pe scaun, sa-ti iei o pereche de pantaloni lejeri pe tine si faci niste exercitii. Statul prea mult la televizor sau pe internet nu se prea pupa cu aspiratiile oamenilor la silueta perfecta, tocmai de aceea  trebuie sa gasesti rapid un echilibru prin care sa combini aceste doua metode. Fericirea si confortul tau emotional depinde de asta si tu o stii.

Toata lumea spune ca sanatatea e pe primul plan asa ca ar trebui sa incepi sa fii o persoana mai atenta care-si prioritizeaza cu cap activitatile. Fii corect cu tine insuti si lasa oglinda sa te descrie asa cum esti in realitate. De asemenea, daca vrei sa stii cu adevarat cum esti perceput ca persoana, apuca-te sa-ti intrebi prietenii cum te vad din punctul asta de vedere. Daca esti femeie o sa fie mai greu fiindca toate prietenele tale vor incerca sa te protejeze daca esti grasa, iar daca esti slaba iti vor spune ca esti grasa numai ca sa te faca sa te simti prost. Oricum, sfatul e sa incerci la persoanele cele mai de incredere si cele mai sincere din toata agenda ta.

Daca ai incercat sport, dieta sanatoasa, post negru prelungit, etc., fara niciun fel de rezultat, nu-ti mai ramane decat sa incerci pastila de slabit Tomato Plant care da jos kilogramele de pe tine cat ai zice peste. Incearca totusi sa nu revii la vechile obiceiuri odata ce ai obtinut trupul lui Miley Cyrus fiindca dezamagirea o sa fie mult mai mare apoi. Atat pentru tine, cat si pentru prietenii tai care vor trebui din nou sa se teama pentru viata lor.



No comments:

Post a Comment